Main menu
In t Wilde WegSpelregels

Spelregels

Naar welk soort avonturen zijn jullie op zoek?

Een avontuur kan overal en op elk moment tijdens je reis gebeuren. Bijvoorbeeld als je er op het vliegveld ineens achter komt dat je vlucht gisteren al was en de eerstvolgende over twee weken gaat. Of als er een (iets te) verliefd stelletje boven je in het stapelbed op je dorm hun eigen avontuurtje beleeft. Of als die olifant tijdens de safari besluit om voor je neus een circusact te gaan doen. Of als jouw hoofd ineens verdacht veel blijkt te lijken op de plaatselijke most wanted­-crimineel. Natuurlijk kan je ook moedwillig het avontuur opzoeken, bijvoorbeeld als je besluit om met alleen je paspoort en creditcard als bagage de wereld rond te reizen, of als je vrijwilligerswerk gaat doen in de jungle van Colombia. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Trouwens, mocht jouw verhaal te maken hebben met een bijna-dood-ervaring (juweeltjes op avonturengebied (achteraf)): In ’t Wilde Weg zoekt uiteraard alleen naar avonturen die goed zijn afgelopen. Klinkt logisch, maar we zeggen het er maar even bij. We willen namelijk dat de mensen die jouw avontuur lezen, ook zin krijgen om op reis te gaan!

 

Hoe moet ik mijn avontuur met jullie delen?

  • Ga naar ’Deel avontuur
  • Vul de velden in en omschrijf je avontuur kort.
  • Let op: Schrijf het verhaal vooral niet helemaal op. Beperk je tot de hoofdlijnen en gebruik maximaal 100 woorden. Laat de mooie volzinnen maar aan ons over.
  • Binnen luttele seconden ligt jouw verhaal bij ons in de mailbox.

 

En dan?

  • Dan bellen we je even voor een kort interview.
  • Daarna schrijven we jouw verhaal op gepaste bloedstollende, grappige of ontroerende manier op.
  • En dan publiceren we het online.

 

Waar worden die verhalen dan gepubliceerd?

  • Op www.intwildeweg.nl
  • Op het kanaal van In ‘t Wilde Weg op TPO Magazine (€ 1,79 per maand of los te lezen op eLinea)

 

Maar, waarom dan?

We willen inspireren! Backpackers en wereldreizigers beleven de mooiste avonturen, maar eenmaal thuis dringt de sleur al dat moois weer terug naar de diepste kelders van je hersenen. Wij vinden het uitermate belangrijk om ruimte te bieden voor al die verhalen die je kleinkinderen straks willen horen. Bovendien is In ‘t Wilde Weg de manier om in de stemming te komen voor je eerste of volgende reis.

 

Kan ik zelf ook die reisavonturen lezen?

Uiteraard! Een abonnement op In ‘t Wilde Weg op TPO Magazine kost maar € 1,79 per maand. Ook superleuk om iemand cadeau te doen natuurlijk, want TPO Magazine heeft ook een iPhone-applicatie. Superhandig voor dagdroomdoelen en sleurbestrijding onderweg!

 

Wie zijn jullie eigenlijk?

Silvie en Liesbeth. 

 

Wat weten jullie nou van reizen?

Dat het leuk is, en verslavend. En dat je op reis de mooiste avonturen kan beleven, de leukste mensen kan ontmoeten en de prachtigste dingen kunt zien. En dat ultieme vrijheid gewoon heel erg fijn is. Silvie heeft zo haar sporen achtergelaten op het Noord- en Zuid-Amerikaanse continent, Cuba en in Zuid-Afrika. Liesbeth vond India, Zuidoost-Azië, Indonesië en Australië een prima locatie voor wat avontuur. Dus, ja. We weten er wel iets van.

 

Wat weten jullie nou van schrijven?

We hebben allebei al een beetje geoefend. Liesbeth met de Journalistiekfabriek en Silvie met het boek Gevallen Helden en de website Antisleur.

 

Kunnen we jullie ook nog op een andere manier bereiken? 

Jazeker. We checken iedere halve minuut Facebook & Twitter, dus we zien je daar!

ninja_forms_form:
0
FacebookTwitter